Alles van het MARNEGEBIED


Ga naar de inhoudsopgave

Hoofdmenu:


Aardse Engelen

Van Alles Wat! > Esoterie

Marnegebied - Aardse Engelen

Engel: GabriŽl
Heerst over: Vissen - Kreeft - Schorpioen
Eigenschappen: Plannen uitvoeren, huishoudelijke taken, verbeelding en inspiratie
GabriŽl, heerser van het maangetijde, hoor mij aan:sta mij bij in de alledaagse beslommeringenen help mij mijn intuÔtie te ontwikkelenen mijn gevoel te vertrouwen.Dat mijn verbeelding moge bloeienen mijn mentale krachten mogen groeien,opdat ik harmonieus kan leven en dat kan delen met eenieder die mijn pad kruist.Machtige GabriŽl, zegen mij met het vermogenhelder te communicerenen te luisteren naar al mijn zintuigen.

Engel: MichaŽl
Heerst over: Ram - Leeuw - Boogschutter
Eigenschappen: Doelen bereiken, juridische zaken, huwelijkse zaken, moed en bescherming
MichaŽl, machtige engel, hoor mij aan: geef mij de moed om elke situatiehet hoofd te bieden. Laat mij waardig zijn en evenwichtig; grote MichaŽl, genadige engel,beschermer van het recht, help mij om geen onderscheid te makenen zorg dat ik niet word benadeeld. Leid mij tot succes in al het goede dat ik doeen laat mij uw rechtvaardigheid en genadeover de wereld verspreiden.

Engel: RaphaŽl
Heerst over: Waterman - Tweelingen - Weegschaal
Eigenschappen: Communicatie, genezing, kennis en reizen
RaphaŽl, genezer van de mensheid en drager van aardse kennis, hoor mij aan: inspireer mij tot grootse gedachten. Zegen mij als ik rondtrek op aarde, opdat ik veilig en met een doel reis. Vul mij met geduld en inzichtin al wat ik onderneem. Geef mij de wijsheid om zaken te doenen laat mij helder communiceren om verwarring te voorkomen. RaphaŽl, houd mijn lijf en geest gezonden leid mij op mijn pad, dan kan ik uw kracht voor communicatie engenezing delen met de wereld.

Engel: UriŽl
Heerst over: Stier - Maagd - Steenbok
Eigenschappen: Magische krachten, energie, bestrijdt lusteloosheid
UriŽl, engel van vrede en redding, hoor mij aan: geef mij de wil om zachtmoedigen vol vriendschap te levenen laat mij niet onnodig energie verspillen. Wapen mij tegen de gevaren van lusteloosheid en verveling, die mijn vooruitgang blokkerenen mij wegdrijven van geluk en succes. Machtige UriŽl, verlicht mijn geest met uw wijsheid. Geef mij de kracht om te willenen om anderen te helpen.


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu