Alles van het MARNEGEBIED


Ga naar de inhoudsopgave

Hoofdmenu:


Op zoek naar, wie helpt?

Genealogie

Marnegebied - Op zoek naar...? - Search for?

Send your queries for this column by e-mail, I will put them in as soon as I can!


Vastgelopen in uw onderzoek of op zoek naar iemand?
uw vraag (Genealogie) en ik plaats hem, misschien heeft iemand anders het antwoord voor u.


Walked fixed in your investigation?
your question (Genealogy) and I place him, perhaps has someone else the answer for you.Datum

Email naar:

Vraag - Question?

     

01-2010

Wie kan mij helpen met de trouwdatum van Pieterdina Paize geboren op 5 April 1897 in Pieterburen, provincie Groningen. Overleden op 15 Jan 1959 in Garmerwolde (Gr.)
Getrouwd op datum: ????? met Cornelis Klei geboren op 6 Maart 1906 in Garmerwolde (Gr.) Overleden op 27 Augustus 1981 in Garmerwolde. Uit dit huwelijk geen kinderen.
Groet Tietsia Frishøj, Danmark

12-2009Hallo, ik probeert het voorgeslacht van Tamme Roelofs Zuidema, geboren te Eenrum op 16 december 1806 en overleden op 19 november 1828 te Coevorden, boven water te krijgen. Zijn vader en moeder waren, zover ik weet, Roelof Kornelis Zuidema, geboren ?, overleden op 4-1-1815 te ?, getrouwd met Diewerke Reits,
geboren ?, overleden op 24-1-1811 te ?. Tamme Roelofs is hoogstwaarschijnlijk als ongetrouwde onderwijzer met de verveners meegetrokken. Hij is in Coevorden getrouwd met Henderika Grawers, geboren te Coevorden op 13 januari 1802 en met hem getrouwd op 17 maart 1828. Er is uit dit huwelijk 1 zoon geboren. Wie kan mij verder helpen?
Hartelijke Groeten , H. Zuidema te Harderwijk.

12-2009

Geachte mevrouw / meneer,
Ik ben op zoek naar informatie over de heer Egge Baarveld die 60 of 70 jaar geleden woonde in Nieuweroord. Hij was daar landbouwer. Ik weet intussen dat zijn zoon Henk nog kan leven, maar ik kom niet achter diens adres.
Kunt u mij op een spoor zetten? Bij voorbbat dank, Anton van de Wetering.

11-2009Mijn man, M. J. van Marle, geb. te Hilversum en nu wonende te Veendam is op zoek naar oude vrienden van vroeger o.a. Gerard Brouwer en Johan Poort. Ze zijn geboren in de jaren 1932 en 1933.
Bij voorbaat dank!

2009In mijn stamboom heb ik een willem (Wibbe) Spoelman. Hij is overleden op 2 jan 1847 en was toen 65 jaar. Volgens de overlijdensacte is hij geboren in “Wihee” en zou hij getrouwd zijn geweest met Trijntje Gerrits. Hij heeft gewoond in oa Smilde (Dr.); waar hij een tapperij had. Hij woonde geregistreerd samen (sinds een paar dagen bekend) met jenneke emondt. Kinderen van haar heb ik al; alsmede een acte iv. aanname van kind. Weet iemand nog originele varianten voor de naam wibbe/willem (behave de friese mogelijkheden en Wilhelmus). Ook suggesties voor/over de achternaam zijn welkom; alhoewel ik daar ook al aardig mee aan het stoeien ben geweest.
Ik ben benieuwd naar ideeen.
Flora Gaeta

2009Goeie dag uit Suid-Afrika.
Ek het ook die wilde perd opgesaal om my familiegeskiedenis te ondersoek. Ek kon redelik informasie kry vanaf die tyd wat my stamvader, Nikolaus von Wielligh, in die Kaap aangekom het, maar meer inligting is altyd welkom. Die tydperk voor 1705 is egter baie duister en enige brokkie sal van groot waarde wees. Ek het vasgestel dat Nikolaus in Hamburg, Duitsland gebore is, maar dat hy na Suid-Afrika gekom het vanaf Holland op die skip Unio. Hy was soldaat vir die VOC. Dankie baie
Wiecus von Wielligh

2009Ik ben op zoek naar gegevens van Marchiena Quintus ev Johannes Doedens (1811-1882). Kunt u helpen?

Groet Harm Westra

2009Hi my name is Judy, i have beeh seaching for any relatives of Joseph Kuur, he married Emily Gregory, they had son Francis William Kuur who was my father.
My father died when i was only 2 years old and my mum also at a very young age i am searching for any information on my family, if you can help in any way i would be very greatful
Thank you from Judy

2009Ik ben opzoek naar de vader en moeder van Berend Hendrik Orsel geboren 16-08-1903 te Onstwedde gehuwd met Tida Visker in Nieuwe Pekela op 04-05-1935. Tida is een dochter van Arend Visker en Jacoba Kiewiet.
Bedankt alvast!

2009Ik ben op zoek naar: Eric Hut
Geboren op 10 September 1948 te Haarlem, na een maand uitgeschreven en naar een andere gemeente gebracht. Hij is mijn halfbroer, en weet pas sinds 2006 van zijn bestaan.
Hij en ik hebben dezelfde moeder namelijk:
Jacobje Anna Hut.
Geboren te Warffum (Gr.) op 19 Juni 1922. Overleden te Arnhem op 24 Januari 1959.
Hij heeft later waarschijnlijk een andere naam gekregen.


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu